Min Baggrund

Lone NiemanN | Certificeret MCT-terapeut

Som certificeret MCT-terapeut kan jeg hjælpe  dig med at komme af med STRESS, ANGST og/eller DEPRESSION 

Det kan jeg med baggrund i mange års erfaring med coaching, vejledning og undervisning, samt en to-årig efteruddannelse primært for psykologer og specialister – ved MCT-institute, med  ophavsmand i metakognitiv terapi Adrian Wells fra Machester Universitet og supervisor under uddannelsen, Pia Callesen fra Cektos

Derudover har jeg gennemført et 2-årigt NLP  masterforløb, en PD i psykologi,  uddannelse som stresscoach ved Forebyg Stress samt Master i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet.

Samlet har jeg mere end 15 års rigtig gode resultater og erfaring med undervisning i psykologi og personlig udvikling samt coaching af studerende, voksne og skolebørn i 9. og 10. klasse – med problematikker som stress, eksamensangst, mindreværd, følelse af utilstrækkelighed, manglende motivation, usikkerhed om fremtidige valg, præstationsangst m.m. 

– og da jeg lærte om metakognitiv terapi fandt jeg bare en metode der er fantastisk effektiv til at arbejde med rigtig mange af de problematikker der generelt udfordrer.

Tag kontakt i dag
Vil du vide mere?