Anbefalinger

Martin, studerende

Jeg har haft et kanon godt forløb hos Lone i forbindelse med mit tankemylder og angst. Hun har introduceret mig for en helt ny nuance af mig selv, og givet mig nogle gode redskaber til at håndtere mine problemer. Jeg er overrasket over hvor godt denne behandlingsform har hjulpet mig, ved brug af relativt få, men stærke, metoder til at ændre mit fokus fra det negative. 

Lone har været utrolig nærværende igennem hele forløbet, og taget alle mine problemer op fra gang til gang, så jeg har kunne arbejde med dem, med hurtige succesoplevelser. Jeg har før gået hos en psykolog, der har konfronteret mig med fortiden, men jeg føler i større grad at dette forløbet har lagt et rationelt fokus på nutiden og fremtiden, hvilket har været til stor gavn for mig. 

 

30-årig mand:

Jeg var tæt på at giver op, opgive mit studie og flytte hjem igen. Det hele virkede så stort.

100% en klar forbedring i min hverdag. Jeg tænker og handler langt mere positivt. Jeg er blevet bedre til at lade de negative tanker ”flyve forbi” og jeg har nu gåpåmod til livet.

Lone er super at snakke med, det føles ikke så ”klinisk” men mere venligt og hun er tålmodig. Der var forskellige øvelser og metoder brugt i forløbet, som jeg følte blev tilpasset til mine behov, og de gjorde en positiv påvirkning af min hverdag.
Det var dejligt at forløbet ikke gravede i de diverse traumaer, men havde fokus på at forbedre ens tankegang.

Jeg har lært at lade de negative tanker flyve forbi når de kommer. Før havde jeg ofte svært med at slippe dem.

Tak for et super forløb!

Tag kontakt i dag
Vil du vide mere?